MADhurst fun confirmed

No Caption ABCDE
No Caption ABCDE
0
Have your say

The Bank Holiday weekend running order has been confirmed as MADhurst gets into full swing in and around Midhurst.

Friday, August 24, 7pm The Elm, 45 minutes, Market Square Stage; 8pm Boomslang, 1 hour, Market Square Stage.

Saturday, August 25, noon Ali Gibson Jazz Band, 30 minutes, Market Square Stage; 12.40pm Steve Redshaw Sussex Band, 30 minutes, Market Square Stage; 1.2 pm Dave & Jean Mallan, 30 minutes, Market Square Stage; 2pm Roger & Pauline Nash, 30 minutes, Market Square Stage; 2.40pm Celtic Cymbal. 30 minutes. Market Square Stage; 3.20pm Alan Gibson, 30 minutes, Market Square Stage; 4pm Track Of Words, 40 minutes, Market Square Stage; 4.50pm Will B & The Bikini Black Special, 40 minutes, Market Square Stage; 5.4 pm Slow Dazzle, 40 minutes, Market Square Stage; 6.30 pm The Glory Boys, 40 minutes, Market Square Stage; 7.20pm Floron, 40 minutes, Market Square Stage; 8.10pm Free Control, 50 minutes, Market square Stage; 9.10 pm Lem & The White Fire, 50 minutes, Market Square Stage.

Sunday, August 26 noon Good Gracious Music Acts, 1 hour, Market Square Stage; 1pm Caitlin Boulton, 25 minutes, Market Square Stage; 1.25pm Ed Goodale, 10 minutes, Market Square Stage; 1.35pm Wolfhound, 25 minutes, Market Square Stage.

Monday, August 26, 1pm Welcome, 10 minutes, Main; 1.10pm Midhurst Musical Mayhem, 20 minutes, Main; 1.35pm Half Moon Male Voice Choir, 20 minutes, Main; 2pm Vikki Gamblen, 15 minutes, Main; 2.25 pm The Band Project – The Madhurst Band, 30 minutes, Main; 3pm Tanisha – Middle East Dance, 20 minutes, Arena Rig Main Stage; 3.3 pm Wolfhound, 40 minutes, Main; 4.20 pm Aimee, 40 minutes, Main; 5pm Dragonfly Dance Troupe, 20 minutes, Arena Rig Main Stage.

Tickets required from now: 5.30pm Live After Midnight .45 minutes. Main; 6.3 pm The Visitors. 45 minutes. Main; 7.15 pm Dean’s Fire Act. 15 minutes. Arena Rig Main Stage;

7.30pm Mike Fry & The FT Band, 50 minutes, Main; 8.30pm Malfunction, 1 hour 10 minutes, Main; 9.45 pm Fireworks Finale 15 minutes Main; 10 pm Close.